Vertel een vriend over Clubfruit.com
Het kopen van een staatslot, meedoen met de voetbalpoule, een paar euro in de gokkast, iedereen heeft in zijn leven wel eens een gokje gewaagd. Gokken is en zal altijd populair blijven en daarom hebben we onderstaand formulier gemaakt. Hiermee kun u uw vrienden, vriendinnen, familie en collega’s uitnodigen om ook eens een kijkje te nemen op ClubFruit.com. We weten zeker dat ze er veel plezier aan zullen beleven en misschien zorgt u er met deze uitnodiging wel voor dat ze een leuk zakcentje winnen.

Het werkt als volgt. Vul alle gegevens in zoals uw eigen naam en e-mail adres en vul daarna de e-mail in van 1 of meerdere vrienden. Ook is het mogelijk om een privé bericht mee te sturen. Deze zal dan het bericht dat wij standaard meesturen vervangen want een persoonlijke boodschap is natuurlijk veel leuker. Het standaard bericht ziet er zo uit:

“Beste lezer,

Deze mail heeft u ontvangen van een vriend of vriendin die dit bericht zojuist vanaf onze site http://www.clubfruit.com heeft verstuurd omdat hij/zij onze site de moeite waard vindt en dit graag aan u wilt laten weten.

Op onze website http://www.clubfruit.com kunt u spelen op zeer mooie gokkasten, zowel gratis als voor echt geld, zonder download en installatie van programma's. De gokkasten lijken precies op echte gokkasten zoals u ze in de cafés en speelhallen tegenkomt. We hebben vele bekende namen zoals de Club 2000, de Random Runner, de Lotus en nog veel meer.

Wij garanderen bovendien dat gewonnen prijzen binnen 3 werkdagen worden overgemaakt op uw bankrekening.

Kom dus snel eens een gokje wagen op onze gokkasten.

Veel speelplezier!

http://www.clubfruit.com”

U mag dit formulier zo vaak gebruiken als u zelf wilt, zolang er maar geen misbruik van wordt gemaakt.