Overzicht Alle Gokkasten
Hieronder staan alle gokkasten die wij op de website aanbieden in een handig overzicht. De aanbieders die wij gebruiken zijn EuroCazino, FruitKings, NedBet, Fruits4Real en StakeLogic. Dit zijn 5 verschillende bedrijven dus ze werken allemaal net weer even anders en hebben verschillende betaalopties, deze kunt u rechts in de titelbalk zien. Links ziet u op welke apparaten ze werken.

Heeft u 1 van deze gokkasten geopend dan ziet u onderaan een menubalk, hierop is veel informatie te vinden over de werkwijze en speelwijze van de desbetreffende gokkast. Lees deze eerst even door voor u begint met spelen. Het is namelijk een voordeel als u een bepaalde gokkast al een beetje kent voor u begint met gokken. Natuurlijk kunt u het ook zelf gratis uittesten omdat we alle speelautomaten een optie hebben gegeven zodat ze gratis te spelen zijn. Bij gratis spel is er geen echt geld te winnen, dit is pas mogelijk als u daadwerkelijk betaald voor een fruitautomaat. In het eerste overzichtje vindt u de fruitautomaten van FruitKings. Veel speelplezier!
Fruits 4 Real StakeLogic Gokkasten

Een vrij nieuwe aanbieder op de markt is StakeLogic (onder het account van Fruits 4 Real). Ze zijn de eerste die kwamen met gokkasten die ook op de Smartphone en Tablet te spelen zijn, vanaf nu hoef je dus de bank niet meer af om een gokje te wagen en heb je overal ter wereld jouw eigen casino op zak. Ze maken klassieke fruitmachines met bekende namen maar elke gokkast heeft een twist, je speelt namelijk met 2 spellen tegelijk, zo heb je 2 keer zoveel kans om winst te maken. Je kunt er in het menu ook voor kiezen om gewoon ouderwets met 1 spel te spelen.